САЩ и Китай започнаха да обсъждат втората фаза на търговската сделка,

...
САЩ и Китай започнаха да обсъждат втората фаза на търговската сделка,
Коментари Харесай

САЩ и Китай вече обсъждат втората фаза на търговската сделка с Китай

САЩ и Китай започнаха да разискват " втората фаза " на комерсиалната договорка, по правенето на която работят двете страни, предава организация TACC, представена от " Фокус ". Това съобщи пред американски медии вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс, малко откакто двете страни подписаха първата фаза на съглашението.
" Вече започнахме полемики по отношение на втората фаза на договорката ", сподели Пенс, без да разкрива никакви детайлности.
" Както споделих  днес, американският народ може да бъде убеден, че президентът (на САЩ Доналд) Тръмп, след завършването на първата фаза на договорката ще продължи уверено да пази работните места в нашата страна, до момента в който не престават договарянията, ориентирани към определяне на свободни, обективни и взаимноизгодни търговски връзки с Китай в дълготраен проект ", сподели вицепрезидентът на Съединени американски щати.
Церемонията по подписването на първата фаза на комерсиалната договорка с Китай се състоя на 15 януари във Вашингтон. Президентът Доналд Тръмп и вицепремиерът на Държавния съвет на Китай Лю Хе подписаха документa.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР